Представлено нового очільника поліції Київщини

Голова Київської облдержадміністрації Михайло Бно-Айріян та голова Національної поліції України Сергій Князєв представили новопризначеного керівника Головного управління Національної поліції в Київській області. Ним став Андрій Анатолійович Нєбитов. До цього він обіймав посаду заступника начальника обласного управління поліції.

Вітаючи нового керівника поліції, голова КОДА наголосив на потребі спільної відбудови іміджу поліції та попросив Андрія Нєбитова «зосередитися на зростанні довіри до поліції в очах громадян».

«Зараз непростий для нас всіх час. Маємо величезний запит від суспільства на зміни. Ці зміни полягають у тому, аби всі держустанови виконували свою роботу чітко і правильно. Я зараз багато їжджу областю. Бачу, що Президент та очільник регіону переймаються людьми як «правда в останній інстанції». Це кардинально неправильно. Це означає, що всі інші держструктури провалили свої задачі. В першу чергу, це стосується правоохоронних органів», – зазначив очільник Київщини.

Михайло Каренович подарував новопризначеному керівнику обласної поліції «Гайдамаки» Тараса Шевченка, «аби пам’ятав про генетичний код українців». «Боротьба триває – за незалежність та свободу нас та нашої Батьківщина. І кожний робить свій внесок в спільну справу».

Додати коментар