На Київщині стартував конкурс кращих практик молодіжної роботи в 2019 році

З метою відбору, відзначення і поширення кращих практик молодіжної роботи в Київській області, управління молодіжної політики та національно – патріотичного виховання КОДА спільно з Київською обласною молодіжною радою започатковало конкурс кращих практик молодіжної роботи на Київщині в 2019 році. Анкети на конкурс приймають до 1 жовтня 2019 року.
 
Основні завдання Конкурсу:
1) обмін успішним досвідом між молодіжними організаціями та молодіжними працівниками Київської області;
2) публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямі підвищення стандартів якості молодіжної роботи в Київській області;
3) популяризація та активізація молодіжного руху на Київщині.
 
До участі у конкурсі в 2019 році запрошуються учасники та учасниці, які мають успішні практики в сферах молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.
 
Результати конкурсу будуть оголошені в рамках обласного молодіжного форуму у грудні 2019.
Найкращі практики увійдуть до друкованого та електронного видання «Каталог кращих практик молодіжної роботи в Київській області».
3 переможці Конкурсу отримають призи та відзнаки.
 
Термін подачі анкет – з 27 червня по 1 жовтня 2019 року.
 
Ознайомитися з детальною інформацією та заповнити анкету для участі в конкурсі можна за посиланням: https://forms.gle/dHU4wQoHNsyvcZFCA.
 
Консультації щодо заповнення заявки можна отримати за телефонами:
Олена Рожанська, голова Молодіжної ради при Київській обласній державній адміністрації – (098) 101 69 70;
Марина Попатенко, начальник управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання облдержадміністрації – (095) 846 55 89.

Додати коментар