Місто продовжує підтримувати екіпаж підшефного корабля «Переяслав». Морозильна камера та пральна машина вже на півдорозі до нових власників

Між Переяславом та кораблем ВМС України “Переяслав”, що базується в м. Очаків на Миколаївщині, вже близько 20 років існують шефські зв’язки. Делегація міста не раз відвідували військовий корабель, що відноситься до класу малих розвідувальних, передавали різноманітну допомогу. Також постійними гостями святкових заходів у нашому місті бувають і моряки. Крім того, юнаки міста проходили службу на цьому судні.

Щороку напередодні відзначення Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України (День флоту України, День Військово-Морських Сил України) керівництво міста із пам’ятними, смачними та корисними подарунками відвідують підшефний корабель. Цьогоріч, виконуючи побажання моряків, за активної підтримки небайдужих людей-підприємців – О. Пасічника, В. Канни, А. Біліченка, О. Гончаренка, В. Башмака, А. Пігаля, О. Якименка, Р. Модебадзе, О. Тітова, Є. Глазунова та керівників інтернет-провайдерів «ХатаНЕТ» і «Аскон» – новеньку морозильну камеру та пральну машину «Новою Поштою» було відправлено на корабель.

Зазначимо, що таку необхідну для моряків побутову техніку було придбано коштом вищезазначених благодійників, які при першій потребі зголосилися допомогти.

Командування і команда корабля вдячні своїм шефам та небайдужим громадянам, які відгукуються на будь-які проблемні питання моряків і завжди підтримують їх.

Звіт про використані кошти

Додати коментар