Привітання з Днем торгівлі від місцевого самоврядування

Шановні  працівники торгівлі

Переяслав-Хмельницька міська рада, виконавчий комітет щиро вітають всіх працівників торговельної галузі з професійним святом – Днем працівників торгівлі!

Впродовж тисячоліть ця галузь посідає особливе місце в економіці та соціальній сфері будь-якого суспільства. Україна з прадавніх часів була активним учасником європейського товарообміну. На нашій землі перетиналися найважливіші шляхи, які з’єднували в єдине ціле Захід і Схід, Південь і Північ Європи. Українські міста славилися своїми торговельними ярмарками.

У важкі часи перехідної економіки завдяки торгівлі багато громадян змогли уникнути злиднів та бідності. Для декого це був вимушений крок, але саме він допоміг у становленні малого та середнього бізнесу в країні. Наше повсякденне життя, з його турботами і потребами, неможливо уявити без цієї сфери, від функціонування якої великою мірою залежать добробут і потреби споживачів різного достатку.

Сьогодні торгівельні підприємства не зупинилися на місці, навпаки, стали розвиватися динамічніше. Поступово змінюється інфраструктура торгівлі, споживчий ринок стрімко насичується товарами, а їх асортимент стає ширшим і різноманітнішим, у покупця з’явився вибір, а це – конкуренція, що у свою чергу є ефективним стимулом до вдосконалення торгівлі. Подальший шлях – підвищення культури працівників, які нещодавно стали за прилавок сучасного супермаркету чи маленького лотка на ринку, уміння розпоряджатися наявними коштами, оволодіння мистецтвом спілкування з покупцем, допомога зорієнтуватися йому в морі товарів, чуйність і увага до його запитів і бажань.

Вітаючи з професійним святом, бажаємо вам, шановні працівники торгівлі, міцного здоров’я, успіху, ділової ініціативи, значного товарообігу, прибутків та безконфліктної роботи з покупцями!

Переяслав-Хмельницька міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                                           Тарас Костін

 

Додати коментар