На березі Дніпра цікаво, спортивно та з користю відпочивають юні баскетболісти

Учні відділення баскетболу ДЮСШ можуть не лише успішно виступати на змаганнях різного рівня, а й добре відпочивати, набираючись, на свіжому повітрі, наснаги на подальші звершення і досягнення.

Так, із 4 по 20 липня для юних спортсменів було організовано наметовий спортивний табір на березі річки Дніпро. Ця ініціатива уже кількадесят років поспіль реалізується під керівництвом незмінних тренерів та наставників переяславських спортивних дарувань – Алли й Ірини Бикових, та за підтримки батьківського колективу.

Сьогодні відпочиваючих, із солодощами, відвідали заступник міського голови Валентина Губенко, начальник відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту Валерій Мільгевський, директор ДЮСШ Людмила Буряк. Валентина Валеріївна передала усім вітання від імені міського голови і побажала гарного та змістовного відпочинку. Також вона повідомила, що рішенням експертної ради з присвоєння звання “Почесний громадянин міста Переяслава-Хмельницького” було підтримано кандидатуру тренера Переяслав-Хмельницької дитячої юнацько-спортивної школи Алли Бикової на звання “Почесний громадянин міста Переяслава-Хмельницького”. Тепер це рішення мають підтримати ще й депутати міської ради.

Гості наметового містечка переконалися – дітвора проводить  змістовне дозвілля. Для комфортного перебування є все необхідне: намети, встановлені на дерев’яних піддонах, каремати та якісні спальні мішки, настільні ігри, м’ячі, батут, скакалки, гамаки, чимало дітей взяли із собою книги. Дещо не склалося із погодою, проте досвідчені керівники знають чим зайняти підопічних – діти загартовуються, спортивними заняттями підтримують фізичну форму, проявляють свої сильні сторони, вчаться бути сміливими, відповідальними і… творчими, приймати правильні рішення, а вечорами – відпочивають з чаюванням біля багаття. А ось налагодиться погода, то й водним процедурам буде дано “зелене” світло. Словом, чисте повітря, ласкавий шепут водної стихії, теплий пісок під ногами, спортивний азарт, творча атмосфера, щира наставницька порада та дружнє плече поряд – чи не про такий відпочинок влітку мріють і дорослі?)

Додати коментар