Древній Переяслав відзначив День молоді (фоторепортаж)

Минулої неділі древнє місто Переяслав-Хмельницький відзначило День молоді. Традиційно епіцентром масштабного святкування стала центральна плоша та прилеглий парк, де просто під відкритим небом розгорнулося фестивальне містечко. Жителі та гості Переяслава не лише поринули в атмосферу релаксу, а й провели дозвілля цікаво та з користю. Вони мали можливість відвідати низку різнопланових майстер-класів, конкурсів та спортивних ігор. Це і атракціони для дітей та дорослих, і змагання із флорболу та бадмінтону, і настольні ігри, і мильні бульбашки, і ще багато інших розваг. Любителям драйву, екстриму та запеклих батлів пропонували відвідати змагання з армспорту, бої подушками та  запальний вуличний «денс батл». Тут же всі охочі могли придбати  власноруч виготовлені товари та сувеніри місцевих майстрів. А ще скуштувати різні страви, які їм пропонували в численних точках виїзної торгівлі. Крім того, можна було насолоджуватися танцювальними номерами та прекрасним вокалом молодих місцевих виконавців.

Урочисту частину свята відкрили ведучі народного центру культури «Зустріч» Ольга Аніскіна та Едуард Нікітін. З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Тарас Костін та заступник міського голови Валентина Губенко. Тарас Вікторович побажав молодим людям бути наполегливими у досягненні поставлених завдань, успіхів у розбудові рідного міста та нашої держави. Для нагородження подяками Переяслав-Хмельницької міської ради та грошовими преміями на велику центральну сцену були запрошені кращі представники молодого покоління Переяслава та молодіжні колективи міста. Велике святкове дійство продовжили гості – молодіжні гурти та діджеї.

 День молоді у Переяславі пройшов під гаслом «Яке це щастя – бути молодим». Основною його метою стала популяризація молодіжної творчості, підтримка творчо обдарованої молоді, надання їй можливостей для реалізації власного потенціалу, ознайомлення юнаків і дівчат із різними видами активного релаксу, популяризація здорового способу життя.

Самі ж переяславці, як дорослі, так і діти, запевняють, від свята отримали неймовірний заряд енергії. Містяни певні, нині людям не вистачає позитиву, а саме такі культурні дійства допомагають відновити емоційний баланс та запам’ятаються надовго.

Додати коментар