З 2 по 6 липня 2019 року відбудеться захід “Школа виживання”

2 по 6 липня 2019 року відбудеться захід “Школа виживання”.
Захід відбудеться у форматі наметового табору. Програмою заходу передбачені активності, інформаційно-навчальні тренінги та спеціальні заняття за напрямками виживання та поведінки молоді унетипових ситуаціях, природніх умовах. 
До участі у заході прошу направити представників молодіжних громадських об’єднань,організацій, лідерів молодіжного руху, студентів вищих навчальних закладів, зацікавлену молодь у віковій категорії від 16 до 21 року.
Організатори забезпечують трансфер від міста Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку, харчування учасників, проживання у наметах.
Для участі необхідно заповнити електронну анкету за посиланням:
https://forms.gle/84421cPTNhub9mi49 або форму, наведену нижче, у термін до 26 червня2019 року та надіслати її на електронну адресу kzkorkomc@gmail.com з поміткою у темі: «виживання»
 
Прізвище, ім’я, по-батькові
Датанародження
Громадська організація, ВНЗ тощо
Адреса,
контактні телефони
Електронна адреса
  1.  
 
 
 
 
 
 
*Всі поля таблиці мають бути обов’язково заповнені.
 
Для участі у заході необхідно: мати медичну довідку про стан здоров’я, відсутність гострих та хронічних захворювань для перебування у наметовому таборі, а також участі у спортивних активностях, страховий поліс.
 
Детальна інформація про захід буде повідомлена кожному учаснику особисто після відбору. Для учасників, котрі не досягли 18-річного віку, обов’язково мати дозвіл батьків чи осіб, що їх замінюють, на участь у наметовій таборівці (форма додається).
Контактна особа: Назарук Світлана (097) 772-77-04
Відділ з питань фізичної культури, молоді та спорту виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради (04567) 58629

Додати коментар