Відбулася щотижнева апаратна нарада

10 червня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста, яку провів міський голова Тарас Костін. Учасники наради обговорили актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки. Міський голова повідомив присутніх, що із 18 по 20 червня у Одесі проходив ХV Український муніципальний форум, на якому він представляв наше місто. Цей традиційний щорічний захід є майданчиком для дискусій та вироблення спільної позиції органів державної влади і Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, подальшої децентралізації влади, посилення відкритого врядування, підтримки економічного розвитку громад та реалізації секторальних реформ. У Форумі взяли участь майже 500 учасників: голови громад-членів АМУ, представники Парламенту, Уряду та профільних міністерств, експертного середовища, закордонні партнери Асоціації міст України. Серед гостей Дня діалогу з владою – Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман,  Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Андреас Кіфер, Спеціальний уповноважений Уряду Німеччини з питань реформ в Україні Георг Мільбрадт, народний депутат України, представник Голови АМУ у Верховній Раді України Оксана Продан та деякі інші представники влади. Відкрив захід Голова АМУ, Київський міський голова Віталій Кличко. Він побажав учасникам плідної співпраці та вдалого діалогу.

Керівники відділів і управлінь прозвітували про проведену роботу за тиждень та озвучили плани на майбутнє.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила присутніх про масові культурно-освітні заходи, які відбудуться у місті найближчим часом. Це заходи до Дня Конституції, Дня молоді, проведення Музейного форуму та спортивно-культурного просвітницького заходу «Дніпро ревучий».

Секретар ради Петро Бочарін повідомив присутніх про те, що 25 червня відбудеться засідання чергової сесії міської ради, та попросив доповідачів підготувати матеріали для виступів.

По закінченні апаратної наради міський голова разом з першим заступником провели робочу нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар