Обдаровані нікольці уже втретє у Переяславі (Фото)

Сьогодні, як і було попередньо заплановано, гостинна переяславська земля вітала юних нікольців –  22 обдарованих дітей  – представників вокального ансамблю «Сузір’я» Нікольської районної музичної школи та їх викладачів на чолі із керівником делегації Сергієм Молоновим. Делегація обдарованих нікольців уже втретє завітала до нашого міста, у рамках дії Угоди про партнерство та співпрацю між м. Переяславом-Хмельницьким та МАОМС «Крок громад»  та спільного проекту «Переможці до Переяслава» за підтримки народного депутата України Д. Лубінця.

Талановитих дітей та їх наставників вітали в залі засідань будинку самоврядування заступник міського голови Валентина Губенко, керуюча справами виконкому Ольга Гребенщикова, начальник відділу культури і туризму Антоніна Курченко, директор БХТДЮМ Ніна Товкун та директор музичної школи ім. Павла Сениці Ганна Іфтоді, яка гостям нашого міста подарувала щиру українську пісню.

У ході зустрічі Сергій Володимирович презентував для Переяслава глиняний оберіг – маріупольський тетрапод (#маріупольськіобереги). Валентина Валеріївна на добру згадку подарувала Сергію Володимировичу книгу про наше місто «ПЕРЕЯСЛАВСЬКИЙ СОЦІУМ НА ПЕРЕХРЕСТІ ЕПОХ: люди, події, факти».

Цілу концертну програму із лірично-молодіжних та патріотичних пісень привезли до нашого міста нікольці. Гучними оплесками дякували їм усі присутні в залі.

У планах донеччан на найближчі 2 дні – оглядові екскурсії містом, екскурсії до дитячої музичної школи ім. Павла Сениці, музею під відкритим небом та шляхами авторського маршруту нашого земляка,  краєзнавця  Миколи Богатиря.

А вже із 30 червня делегація наших юних і талановитих земляків прибуде на оздоровлення у пансіонат «Троянда» с. Мелекіне (Донецької області).

 

 

 

Додати коментар