Відбулася щотижнева апаратна нарада

18 червня перший заступник міського голови Олександр Слюсар провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому. Він повідомив присутніх про події, які відбулися в Переяславі за минулий тиждень, привітав іменинників та озвучив план заходів на найближчий період.

На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися житлово-комунальної, соціальної та економічної сфер. Комунальники та працівники тепломережі повідомили, що працюють згідно планових завдань та графіків, надзвичайних ситуацій не було. Представник 27-ДПРЧ 6-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області повідомив, що за минулі 7 днів у місті надзвичайних ситуацій не трапилося.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що відбулося ІІ пленарне  засідання 68 сесії міської ради і усі рішення будуть найближчим часом оприлюднені на сайті міської ради, та нагадав, що 69 засідання сесії заплановане на 25 червня, всі проекти рішень сформовані та оприлюднені на офіційному сайті. Засідання чергового виконавчого комітету заплановано провести 24 червня.

Валентина Губенко повідомила, що сьогодні до нашого міста приїжджає делегація обдарованих дітей-маріупольчан, у рамках проекту  “Переможці до Переяслава”.

Начальник відділу освіти  Петро Ярмоленко повідомив,  що завтра, 19 червня завершують роботу пришкільні табори міста.

По закінченні апаратної наради  Олександр Слюсар провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств, на якій були дані доручення.

Додати коментар