Оголошено конкурс на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт даху Переяслав-Хмельницької ЗОШ №5!

Енергозбереження та енергоефективність один із пріоритетних напрямків розвитку міста Переяслава-Хмельницького.

У зв`язку з цим, виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради оголошує конкурс на  виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт даху Переяслав – Хмельницької ЗОШ №5. Конкурс буде організовано в рамках Механізму Підтримки послуг з енергоефективності для громадських будівель проекту «Енергоефективність у громадах-ІІ», який реалізується компанією «DeutscheGesellschaftfürInternationaleZusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Для участі в конкурсі та підготовки цінової пропозиції учасникам конкурсу необхідно ознайомитись з вимогами та умовами конкурсу, які знаходяться за посиланням https://phm.gov.ua/?page_id=18871. 

Заявки приймаються на електронну пошту economist.i.m@ukr.net (копія на n_ustich@ukr.netта vidocvit@ukr.net) до 01 липня 2019 року. Очікувана дата оголошення переможців 03 липня 2019 року. Додаткова інформація про проведення конкурсу надається відділом економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому Переяслав – Хмельницької міської ради (067) 5-38-04.

Додати коментар