До уваги роботодавців!

Із метою підготовки прогнозу потреби в кадрах на 2020 рік з 3 червня 2019 року  на вебсайті Державної служби зайнятості розпочалося онлайн-опитування роботодавців щодо потреби у працівниках на 2020 рік  у професійному розрізі, шляхом заповнення роботодавцями анкет у «персональних кабінетах роботодавців» (www.dcz.gov.ua). Запрошуємо роботодавців Переяслав-Хмельницького міста та району взяти участь в опитуванні.

Роботодавець може зареєструватися на сайті державної служби зайнятості як самостійно так і за допомогою фахівця Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості.

Переваги реєстрації через службу зайнятості:

Подання звіту за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлених центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників, шляхом перегляду резюме, також роботодавець має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства що містяться у базі служби зайнятості.

За більш детальною інформацією звертайтеся за адресою:

 Переяслав-Хмельницька міськрайонна філія КОЦЗ

вул. Шевченка, 23 м. ПереяславХмельницький, каб. №14

або за телефонами: (04567) 5-16-82, (04567) 5-53-95.

Додати коментар