Абонентам приватного сектору, які не мають засобів обліку споживання холодної води буде нарахована плата за полив земельних ділянок

До уваги споживачів, які проживають у приватному секторі!

КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ повідомляє, що згідно «Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України», затверджених наказом Мінжитлокомунгоспу від 27.06.2008 року №190 та «Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», затверджених постановою Кабміну України від 21.07.2005 року №630, з 15 травня по 31 серпня 2019 року, абонентам приватного сектору, які не мають засобів обліку споживання холодної води буде нарахована плата за полив земельних ділянок.
Нарахування проводиться відповідно до норм водоспоживання, затверджених рішенням виконкому Переяслав-Хмельницької міськради Київської області від 01.06.2016 року №198-11.
1. Норма використання води на полив присадибної ділянки встановлюється в об’ємі 3 л. на 1 кв. м на добу.
2. Площа поливу встановлюється в розмірі 2 соток (200 кв. м).
3. Середньомісячна кількість днів поливу – 15.
4. Абонентам, не згодним з визначеною п.2 площею поливу потрібно надати до абонвідділу КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ копії інвентарної справи земельної ділянки для визначення фактичної площі та коригування розміру нарахування.
Для нарахувань тільки за фактичне водоспоживання, радимо встановити засоби обліку та сплачувати відповідно до показників лічильника.

Додати коментар