У школах міста відлунав останній дзвоник (Фоторепортажі)

Сьогодні останній дзвоник пролунав для школярів Переяслава-Хмельницького, сповістивши про початок літніх канікул для учнів, початок нового життєвого шляху для випускників та про багато літніх вражень для кожного. У загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулись урочисті заходи, зібравши в один яскравий візерунок різнобарвні вишиванки, яскраві сукні, мантії, квіти, кульки та стрічки, і, звичайно, найщиріші в світі дитячі посмішки та схвильовані обличя батьків і педагогів.

Цього святкового дня випускників, школярів, педагогів, батьків та рідних вітали представники місцевого самоврядування:

Гімназія – керуюча справами виконавчого комітету Ольга Гребенщикова;

ЗОШ №1 – заступник міського голови Наталія Устич;

ЗОШ №2 – начальник відділу освіти Петро Ярмоленко;

ЗОШ №3 – міський голова Тарас Костін;

ЗОШ №4 – секретар міської ради Петро Бочарін;

ЗОШ №5 – заступник міського голови Валентина Губенко;

 ЗОШ №6 – керуюча справами виконавчого комітету Ольга Гребенщикова;

ЗОШ №7 – перший заступник міського голови Олександр Слюсар.

У навчальних закладах були цікаво складені сценарії свят. Тут були і проходження випускників зі своїми класними керівниками та батьками, і нагороди кращим з кращих, і вітання від підростаючого покоління, і напутні слова із батьківських вуст, і звісно ж, Його Величність – шкільний вальс.

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! 
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. 
Глибоко вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Із найкращими побажаннями 

Міський голова                                               Тарас КОСТІН

Гімназія:

 

***

31 травня 2019 року. Чудовий сонячний день. Переяслав-Хмельницька загальноосвітня школа №7. Піднесений настрій, гомін, сміх. Але у найстарших учнів школи сьогодні почуття радості змішане із нотками смутку, адже вони назавжди залишають рідний навчальний заклад, у якому їм протягом одинадцяти років довелося зростати та мужніти, здобувати знання та ставати дорослими. 37 випускників назавжди залишають стіни школи. Вітальні слова, пісні, побажання, і, звичайно, прощальний вальс випускників, останній дзвінок, останній урок…

***

На майдані перед ЗОШ №3 зібралися учні, батьки цієї школи та вчителі. Особлива увага була прикута випускникам, адже це їх останній день в статусі учня – повідомляється на сайті “Вісника Переяславщини”.

Директор школи Володимир Кондусь в короткому зверненні до присутніх подякував усім за змістовний, неординарний навчальний рік, де було немало перемог не тільки на міському чи обласному рівні, він гордиться за всіх учнів та педагогічний колектив за важку, але визнану роботу, адже навчання чи навчати це важка праця. Він вручив близько десяти подяк, дипломів, заохочень випускнику школи Євгенію Салію.

Міський голова Переяслава Тарас Костін в своїй промові теж дякував педколиктиву, адміністрації, учням школи за “саму прогресивну екологічну школу”, яка навчає та виховує учнів в європейському напрямі та побажав учням веселих та змістовних літніх канікул.

Завершився офіційний захід “останнього дзвінка” не так як в минулі роки – дискотекою, флешмобом, спортивними незмаганнями та 

розважальним майданчиком, які організували педагоги школи та батьки учнів…

Було дуже всім цікаво! 

***

ЗОШ №4

***

ЗОШ №1

***

ЗОШ №5

 

 

 

 

 

Додати коментар