До побачення, ліцею! (Фоторепортаж)

30 травня  ліцей-інтернат “Патріот” відзначив завершення навчального року. Це дійство об’єднує і дарує гарний настрій і світлі надії. Ліцейський останній дзвінок пролунав яскраво і насичено, а його відлуння наповнило щемливим трепетом прощання випускників, заполонивши ліцейське подвір’я початком відліку літніх канікул. На плацу ліцею зібрались батьки, ліцеїсти, педагогічні працівники та гості, серед яких: міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко, військовий комісар Андрій Конон, директор районного центру служб для сім’ї та молоді Елла Смаль, старший офіцер по роботі з особовим складом Міжвідомчого центру НГУ Денис Печериця, заступник командира 43 артилерійської бригади, громадський діяч Наталія Татарчук.

На святкову лінійку ліцеїстів 11 класу урочисто привели батьки, згадавши як одинадцять років тому вели їх до першого класу. Звертаючись до присутніх, Василь Козій подякував педагогічному колективу ліцею-інтернату за самовіданну і кропітку працю, а випускникам побажав легкої дороги, чистого неба і прекрасного майбутнього, щоб вони не знали зневіри, завжди раділи життю та не забували своїх ліцейських друзів і наставників.

У своєму виступі Тарас Костін звернувся до випускників і побажав кожному з них знайти янгола-охоронця, який оберігатиме їх від життєвих негараздів. Також він висловив велику вдячність всьому педагогічному колективу за наполегливу та результативну працю і разом із заступником Валентиною Губенко вручив подарунки і подяки представникам педколективу.

Громадський діяч Наталія Татарчук подякувала випускникам за теплі стосунки і дружні відносини і привітала їх солодким подарунком – іменним тортом, побажавши їм солодкого дорослого життя. Посмішки, квіти, пісні та слова вдячності лунали для ліцею, батьків та гостей від вдячних ліцеїстів. Під час урочистого дійства похвальними листами, грамотами, подяками були відзначені обдаровані діти – Левченко Юля, Посторонке Анна, Кулакова Анна, Дурицький Сергій, Ткаченко Оксана. Яскраве свято прикрасили пісня у виконанні Михайліченко Влади та Лухтай Насті та традиційний шкільний вальс у виконанні випускників, які сьогодні прощаються з дитинством. Останній дзвоник пролунав не лише для випускного класу, до речі, ПЕРШИЙ ВИПУСК ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНОГО ПРОФІЛЮ, а й для решти ліцеїстів, сповістивши їм про початок безтурботних літніх канікул.

 

 

Додати коментар