Відбулась зустріч з підприємцями, що планують здійснювати торгівлю на території міського пляжу

29  травня  міський голова Тарас Костін Т.В. спільно з першим заступником міського голови Слюсарем О.М. та заступником міського голови Устич Н.М. провів зустріч з підприємцями, що планують здійснювати торгівлю на території міського пляжу.

Мета зустрічі – досягнення домовленості про співпрацю та вжиття заходів, необхідних для запобігання правопорушенням в районі міського пляжу.

В результаті зустрічі з підприємцями була досягнута домовленість про: необхідність встановлення громадських вбиралень; укладення договору про надання послуг з вивезення побутових відходів; недопущення стихійних звалищ сміття; дотримання чистоти, правопорядку, санітарних норм та правил в смугах відведення гідротехнічних споруд та проведення заходів з благоустрою даної території. Окрім того суб’єкти господарювання були попереджені про те, що забороняється: вирубка або пошкодження зелених насаджень; виконання інших робіт, що шкодять екологічному та санітарному стану прибережної території Канівського водосховища; торгівля тютюновими виробами, алкогольними, слабоалкогольними напоями  без наявності ліцензій, а також будь-якими напоями в скляній тарі; продаж алкогольних напоїв з 22.00 до 10.00 години.

Додати коментар