У місті відбувся творчий концерт «Сузір’я талантів» (Фото)

23 травня відбувся творчий концерт «Сузір’я талантів» гуртків, студій та художніх колективів НЦК «Зустріч».

Весняного травневого  вечора у залі НЦК «Зустріч» зібралися ті,  хто любить мистецтво, уміє його цінувати, створювати, примножувати, ті, хто своїм серцем та душею  лине до високого.

Кожен творчий заклад нашого міста має свої  надбання. НЦК «Зустріч» також є чим пишатись – талановитими вихованцями – справжніми маленькими зірочками, які об’єдналися в єдине велике яскраве сузір’я талантів, яких цього дня оголошували не менш творчі і талановиті ведучі – Ольга Аніскіна, Влада Черненко та Едуард Нікітін.

Прекрасні звітні виступи продемонстрували вихованці Зразкової дитячої акробатично-хореографічної студії «Міраж» (керівник Олена Левченко), студії Конферансу (Ольга Аніскіна), вокальної студії «Камертон» (Наталія Александрова), Зразкового хореографічного  колективу  «Вольтаж» (худ. керівники Людмила Бездольна та Даная Саулко), клубу спортивно-бального танцю «DanceLife +» (Тетяна Репа); а також дует «Два кольори», народний аматорський ансамбль «Червона калина» (худ. кер. Надія Кривошапко, муз. кер. Василь Заболотний) та народний аматорський ансамбль «Вербиченька». Справжні овації від вдячних глядачів очікували і на солістів: Анастасію Харченко, Валерію Занозу, Олексія Чирку, Наталію Александрову та Данаю Саулко.

Завершили своїми яскравими виступами цей вечір артисти гурту «Драбадан».

Відразу потому лунали щирі слова вітанням творчим, креативним та запальним артистам від начальника відділу культури  і туризму Антоніни Курченко.

Щирі слова вдячності артистам і їх наставникам висловив і директор НЦК «Зустріч» Тарас Близнюк.

Також цього святкового вечора було багато творчості, квітів, подяк і солодощів, а ще яскравих та креативних фотозон, виконаних дбайливими руками працівників НЦК.

Додати коментар