Обласна рада затвердила бюджет розвитку Київщини на 2019 рік

Відповідне рішення було одноголосно ухвалено 52 депутатами в ході засідання позачергової двадцять сьомої сесії Київської обласної ради.

За словами очільника Київщини Олександра Терещука, «прийнятий проект бюджету створювався не в кабінетах, а в спілкуванні та координації з жителями області».

Кошти цьогорічного бюджету розподілені саме у відповідності до звернень громадян. Основний принцип спрямування фінансів у 2019 році – розвиток інфраструктури області, будівництво навчальних закладів та фінансування програм соціального захисту.

«Наше завдання – забезпечити вирішення проблем жителів Київщини. Саме тому, при формуванні проекту бюджету розвитку, ми спирались на результати наших виїзних засідань. Я особисто об’їхав усі райони, усі куточки області. Особисто говорив із лікарями, вчителями, сільськими головами, активістами та простими громадянами. Згідно озвучених мешканцями Київщини потреб – ми і формували проект бюджету» – наголосив очільник КОДА.

Також в ході засідання депутати Київської обласної ради та присутні представники громадськості заслухали звіт голови Київської облдержадміністрації про соціально-економічний розвиток Київської області в 2018 році.

«Сьогодні впевнено можемо сказати, що Київщина зберегла свої позиції за основними показниками соціально-економічного розвитку та належить до п’ятірки найбільш економічно розвинутих регіонів України. Пріоритетними напрямами роботи були впровадження реформи децентралізації, розвиток медичної та освітньої галузей, розвиток промислового потенціалу області, інфраструктури, широке залучення інвестицій в економіку регіону», – зазначив Олександр Терещук.

Додати коментар