У Переяславі з центральної клумби вкрали квіти (Відео)

У ніч із 19 на 20 травня – о 02.29 у місті відбулася кричуща подія – жіночкою літнього віку із центральної площі міста було поцуплено близько трьох десятків саджанців квітів, які ще минулого тижня так дбайливо висаджували працівники  цеху «Благоустрій».

Ні совість, ні камери відеоспостереження не зупинили злодійку у віці. Так, вартість викрадених квітів не велика, але дуже шкода праці людей, які їх садили і мали надію, що клумби у центральній частині міста стануть його  окрасою і радуватимуть око не лише жителів, але й численних гостей Переяслава.

На жаль, це не поодинокий випадок, нещодавно такий же «поціновувач» природної краси, тільки чоловічої статі,  біля магазину «Лілея» «прихватизував» частину квітів із клумби.

Дуже шкода, що поки одні хочуть прикрасити своє місто, інші своїми ганебними вчинками плюндрують його.

Втім, питання залишається відкритим – бабуся квіти для власного задоволення поцупила чи на продаж?

А може хтось на відео впізнав свою сивочолу сусідку із прилеглих до центральної площі багатоквартирних будинків, якій вночі не спиться, бо дуже вже старенька полюбляє милуватися вкраденими квітами? Повідомте нам за номером: (04567) 5-80-00 (диспетчерський центр Переяслава), бо залишати такі кричащі випадки непоміченими – значить потурати злодіям, нехай навіть у віці.

Додати коментар