Відбулася щотижнева апаратна нарада

Відбулась чергова апаратна нарада під керівництвом міського голови Тараса Костіна за участю заступників, керуючого справами виконкому,  начальників управлінь і самостійних відділів виконавчого апарату міської ради, організацій та установ міста.

Перед тим як перейти до розгляду поточних справ були підведені підсумки минулого тижня. Зокрема, міський голова розповів про участь делегації нашого міста у 5 Всеукраїнському фестивалі естрадної пісні «Мамина весна», про  громадські слухання на тему “Реконструкції мереж вуличного освітлення із залученням пільгового кредиту європейської компанії НЕФКО” та їх результати – за реалізацію проекту проголосували 68 осіб, проти – 5 осіб, утрималися – 11 осіб, про засідання виконкому та ІІ пленарного засідання 66 сесії. Тарас Вікторович повідомив про приїзд представників групи компаній «СПОРТ-ІН», які будуватимуть у мікрорайоні Підварки футбольний майданчик зі штучним покриттям.

Минулого тижня Переяславщину відвідали відомий громадський діяч, багаторічний у минулому мер міста Славутич Володимир Удовиченко, який зараз є консультантом з юридичних питань офісу реформ Київського регіонального відділення Асоціації міст України та Тетяна Ревенко, регіональний консультант місцевого економічного розвитку цієї ж Асоціації. Метою їхнього візиту було вивчення перспектив продовження реформи децентралізації в нашому краї. Детально обговорювалися можливості та перешкоди у приєднанні, в перспективі, до громади міста навколишніх сіл.

Тарас Вікторович представив нового начальника ВУКГ Артема Гриценка і повідомив, що підписав із ним контракт на 6 місяців, паралельно за цей час робочою групою міськвиконкому проводитиметься перевірка діяльності ВУКГ за попередній період.

Директор  Центру соціального захисту пенсіонерів і інвалідів Раїса Голованова повідомила, що на базі її закладу 23 травня буде проведено робочу нараду обласної, галузевої профспілки.

Спортивне життя міста кипить – проводяться змагання, відкриті першості, майстер-класи і готуються нові команди до нових змагань – про це повідомив начальник відділу молоді та спорту Валерій Мільгевський. 1 червня у місті відбудуться міжнародні змагання із тріатлону «Слов’янська хвиля».

23 травня у НЦК «Зустріч» відбудеться звітний концерт гуртків та колективів закладу, а 24 травня – у Дитячій музичній школі імені П. Сениці – випускний.

Керуюча справами виконкому Ольга Гребенщикова анонсувала проведення 28 травня засідання виконавчого комітету.

На 30 травня заплановане чергове засідання сесії міської ради.

Тарас Костін дав доручення своєму заступнику Валентині Губенко вивчити питання відпочинку та оздоровлення переяславських дітей у санаторіях Трускавця, а керуючій справами виконкому Ользі Гребенщиковій – опрацювати та подати на затвердження сесії меморандум про співпрацю між м. Переяславом-Хмельницьким та Трускавцем.

По закінченні апаратної наради міський голова взяв участь у робочій нараді з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар