Із ювілеєм привітали Почесного громадянина міста Переяслава-Хмельницького Володимира Харченка

Сьогодні Почесний громадянин міста Переяслава-Хмельницького  Володимир Харченко зустрічає свій поважний 90-річний ювілей.

Привітати ювіляра до його господи завітали заступник міського голови Валентина Губенко, голова міської ради ветеранів війни та праці Єлизавета Миздренко і начальник служби у справах дітей та сім’ї Катерина Лой.

«Ви відзначаєте сьогодні поважну дату. Прийміть найщиріші вітання з цієї дати. Щиро бажаємо Вам сили духу, добробуту та миру! А головне – міцного здоров’я, щоб ми разом відзначили і Ваш 100-літній ювілей!» – сказала Валентина Валеріївна. Заступник міського голови передала ювіляру вітальну адресу за підписом міського голови та пам’ятний подарунок із квітами. Щирі слова подяки, квіти та подарунок також вручила винуватнцю події Єлизавета Прокопівна.

Енергійний характер, активну життєву позицію Володимира Михайловича добре знають в місті. Він не просто  поважний ветеран, а людина із значними досягненнями та неабияким трудовим і життєвим досвідом, свідок багатьох  ключових і доленосних подій у житті нашого славного Переяслава. 
Вітаючи Володимира Харченка із чудовим ювілеєм  гості висловили щирі слова вдячності за його багаторічну сумлінну працю, активну життєву та громадянську позицію.  

Зі свого боку Володимир Михайлович подякував гостям за візит і поздоровлення. «Приємно, що заїхали, аби особисто привітати. Утішений такою увагою!..», – додав чоловік.

Додати коментар