У КОДА показали оновлений Перспективний план Київської області (ФОТО)

Київська ОДА

Департамент містобудування та архітектури Київської ОДА подав на розгляд обласної ради оновлений Проект змін до Перспективного плану області, відповідно до якого у столичному регіоні сформують 45 громад – про це стало відомо зі сторінки Департаменту містобудування та архітектури КОДА у Facebook.

Департамент містобудування та архітектури підготував Проект змін до Перспективного плану формування територіальних громад Київської області. Офіційним листом Київська облдержадміністрація звернулась до Київської обласної ради для розгляду та схвалення зазначеного проекту.

Завдяки спільним зусиллям та злагодженій роботі Департаменту містобудування та архітектури і керівництва Київської обласної державної адміністрації визначено дієвий шлях до успішного об’єднання територіальних громад.

“Вдячні за плідну співпрацю депутатам Київської обласної ради, представникам Київське регіональне відділення Асоціації міст України, Київський Центр розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” та Мінрегіону, головам районних державних адміністрацій та районних рад, представникам органів місцевого самоврядування, а також всім небайдужим до змін у державі”, – повідомили у департаменті.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія постановою №846 від 20 квітня призначила перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів на 30 червня.

Додати коментар