У Карань на безкоштовні вуличні тренажери їде молодь із усього міста

Ще у 2018 році біля клубу, що в мікрорані Трубайлівка в місті Переяславі-Хмельницькому, встановили спортивний майданчик, де усі охочі зможуть займатись фізичною культурою.

Тренажерний майданчик облаштували за бюджетні кошти виділені міською радою в підтримку Програми розвитку культури в місті. Його встановила ТОВ “АВАН ВК”.

Це устаткування протягом всього періоду експлуатації добре себе зарекомендувало, тому в подальшому буде розглядатись питання про можливість встановлення саме таких майданчиків в інших мікрорайонах нашого міста.

Встановлений спортмайданчик включає в себе тренажери для різних груп м’язів. Тут є бруси та тренажери для тренування м’язів пресу, рук, ніг і спини. На більшості з них може займатись одразу по дві людини. Також на цьому майданчику встановлено рукохід для прихильників стрітворкауту. На ньому можна теж тренувати різні групи м’язів (спини, ніг, пресу, тросу, плечового поясу, грудних м’язів).

Обладнання є антивандальним, адже виготовлене з міцних сталевих труб та пофарбоване полімерною фарбою, стійкою до атмосферних впливів. І тому служить довго не лише для жителів мікрорайону, але й для мешканців Переяслава, адже у вихідні та й щодня надвечір там збирається молодь небайдужа до фізичної культури та спорту.

Безкоштовні вуличні тренажери – альтернатива спортивним тренажерним залам, які допоможуть підростаючому поколінню бути здоровими.

Додати коментар