Відбулася спільна нарада за участю керівників відділу державної виконавчої служби та міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області

10 травня у приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області відбулася спільна нарада за участю керівників Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу державної виконавчої служби Григорія Соколова  та Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області Василя Паламарчука.
У ході наради було обговорено питання співпраці в частині виконання рішень судів про стягнення аліментів, та виконання рішень судів щодо суспільно корисних робіт.
Також на спільній нараді обговорено питання щодо прийняття до виконання установами в яких боржник по аліментам відпрацьовує суспільно корисні роботи в порядку статті 183-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення та механізм перерахунку коштів стягувачам аліментів.
За період з 01.01.2019 року Переяслав-Хмельницьким відділом державної виконавчої служби до Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду направлено 10 протоколів про адміністративне правопорушення в порядку статті 183-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення з них станом на 10.05.2019 року задоволено 5 протоколів та призначено суспільно корисні роботи до боржників від 120-360 годин, інші 5 протоколів на розгляді в суді.
Відділом проводиться активна робота з виявлення боржників які мають сукупну заборгованість по аліментам понад 4 місяці для подальшого складання на них протоколів в порядку статті 183-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та планується за травень підготувати ще на 7 осіб протоколи де заборгованість по аліментам склала понад 4 місяці.

Додати коментар