Провели інформаційно-профілактичну акцію “Відповідальність починається з мене”

  24 квітня 2019 року в мікрорайоні «Центр» міста Переяслава-Хмельницького головним спеціалістом служби у справах дітей та сім’ї  Хоменко Ларисою Олександрівною, головним спеціалістом відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту  Свириденко Альоною Вікторівною, старшим інспектором ЮП Переяслав-Хмельницького ВП ГУНП в Київській області Кіряковим Олександром Володимировичем, інспектором ЮП Переяслав-Хмельницького ВП ГУНП в Київській області Костюком Іваном Степановичем була проведена інформаційно-профілактична акція “Відповідальність починається з мене”.

         Метою проведення заходу є пропаганда і утвердження здорового способу життя в молодіжному середовищі, забезпечення належного контролю за рекламою алкогольних напоїв, тютюнових виробів на території міста.

        Організатори акції інформували продавців, власників магазинів про заборону продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім дітям, так як це заборонено діючим законодавством України і несе за собою відповідальність.

        В ході акції було наголошено, що відповідальність за життя та здоров’я дітей покладається на кожного з нас і про це не потрібно забувати.

         Акція буде проходити щотижня в різних мікрорайонах міста Переяслава-Хмельницького.

 

Додати коментар