У Переяславі-Хмельницькому з’явилася нова традиція

У місті  Переяслав-Хмельницький з’явилася нова традиція: вшанування полеглих захисників України – воїнів АТО та ООС у день весілля. Першими, цієї неділі 20 квітня 2019 року, започаткували добру традицію, спільно з представниками відділу реєстрації актів цивільного стану, молода пара Мирослава Ковбар та Сергій Редька, які перед цим зареєстрували шлюб – повідомляється на офіційному сайті-блозі Віталія Яреми. На знак шани перед загиблими за мирне небо, молодята схилили голови та поклали квіти до монументу.

Неймовірна історія кохання Мирослави та Сергія розпочалася в славному історичному місті, яке дуже полюбили закохані. Молодих людей об’єднало навчання та спільна діяльність в науковому товаристві Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Григорія Сковороди. Адже саме тут вони зустрілися й познайомилися.

Наречений поділився історією освідчення, яке проходило в стилі квесту та виявилося повною несподіванкою для його обраниці.

Квіти шани до пам’ятника  лягли і від мера міста Тараса Костіна, заступника міського голови Валентини Губенко, першого заступника голови РДА Андрія Коркача, керівника апарату РДА Валерія Перчука, ветеранів АТО та жителів міста, які долучилися до акції.

Присутні побажали новоствореній родині щасливої долі, кохання, взаємоповаги  і довгих років спільного подружнього життя.

 І як зазначили учасники АТО, цей монумент є об’єднавчим символом для теперішніх і майбутніх поколінь. Вічна слава Героям!

Додати коментар