У трьох стартових іграх наші юнаки перемогли

13 квітня розпочалось друге коло чемпіонату Київської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд сезону 2018-2019 рр. У ньому беруть участь три команди переяславської ДЮСШ.

Молодші наші юнаки (2008-2009 р.н.) перебувають на четвертому місці. Середня за віком команда (2006-2007 р.н.) займає друге місце у своїй групі з десяти команд, поступаючись ФК «Фаворит-Бориспіль» трьома пунктами. Старші юнаки (2004-2005 р.н.) також перебувають на другій сходинці в групі з одинадцяти команд, поступаючись СК «Чайка» (Петропавліська Борщагівка) трьома очками.

Тож в суботу наші юнаки молодшої та середньої вікової групи вдома приймали ФК «Дружба» (Березань). Молодші переяславці впевнено контролювали гру і забили по м’ячу в кожному таймі, в підсумку перемога – 2:0. М’ячі на рахунку Назара Дзюбенка (ЗОШ №3) та Андрія Абдуназарова (ЗОШ №5).

Наші юнаки середньої групи вийшли на гру без свого беззмінного капітана Ростислава Човгаленка, який перейшов в академію ФК «Динамо» (Київ). Було цікаво, як команда зіграє без свого лідера. Ми першими на початку гри пропустили м’яч через помилку захисників у власному штрафному майданчику. Але команда проявила характер і вже в першому таймі Ігор Гомонай (гімназія) зрівняв рахунок. В другому таймі переяславці більше контролювали м’яч, створили три небезпечних моменти, але лише в кінці гри В’ячеслав Мороз (Дівичківська ЗОШ) забив переможний м’яч – 2:1. Це вдвічі приємно, оскільки команда грає практично на рік меншим складом.

Старші наші футболісти в неділю на виїзді переграли команду КДЮСШ «Чемпіон» (Київ) з рахунком 2:0. І впевнено закріпилися на другій позиції. В наступному турі 21 квітня переяславці вдома приймають лідера – СК «Чайка», буде вирішуватись доля першого місця в групі. Початок гри – об 11.00, запрошуємо вболівальників підтримати нашу команду.

В’ячеслав Заболотній, тренер ДЮСШ

Додати коментар