Логістична компанія «Сільпо Фуд» запрошує на роботу

17 квітня 2019 року у приміщенні Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за участі логістичної компанії ТОВ «Сільпо-Фуд», був проведений «міні-ярмарок вакансій» для безробітних та шукачів роботи. 

Захід мав на меті ознайомити присутніх громадян, які проживають на території міста Переяслава-Хмельницького та Переяслава-Хмельницького району з актуальними вакансіями: комірник, вантажник та комплектувальник товарів.

Відкрила захід директор Переяслав-Хмельницькї міськрайонної філії Любов  Красова, яка проінформувала присутніх про стан ринку праці та основні послуги служби зайнятості.

Керівник департаменту розвитку та навчання бізнесу логістика «Сільпо Фуд» В’ячеслав Кужель, продемонстрував відеопрезентацію діяльності компанії та розповів присутнім про умови праці, графік роботи, соціальні гарантії та розмір заробітної плати. 

По закінченню заходу кожен бажаючий мав змогу пройти індивідуальну співбесіду з роботодавцем та заповнити анкету.

У презентації взяло участь 48 осіб.

Представники роботодавця подякували фахівцям служби зайнятості за організовану та результативну зустріч. 

Усіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницької міськрайонної  філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 23 м. Переяслав-Хмельницький, каб №14, телефони для довідок: (04567) 5-16-82, (04567) 5-53-95

Додати коментар