Ліцеїсти завітали до рятувальників

Із нагоди відзначення Дня пожежної охорони до 27-ДПРЧ м. Переяслав-Хмельницький завітали вихованці КЗ КОР Переяслав-Хмельницького ліцею-інтернату «Патріот»

Початком заходів стало відзначення керівництвом навчального закладу працівників ДСНС за співпрацю у патріотичному вихованні молоді, в свою чергу Переяслав-Хмельницький районний сектор ДСНС нагородив колектив ліцею грамотою.

На дані заходи завітав ветеран пожежної охорони Переяславщини, ліквідатор, Матієнко Іван Сергійович, який розповів молодому поколінню історії з власного досвіду, про становлення пожежної охорони України та наголосив що сумлінне виконання службових обов’язків першочергове завдання держслужбовців.

Продовженням заходів стала екскурсія учнів по пожежній частині, рятувальники продемонстрували пожежну техніку, оснащення, спорядження. Кожен охочий мав змогу відчути себе рятувальником та одягнути бойовий одяг, посидіти за кермом пожежного автомобіля, та одягнути апарати на стисненому повітрі , які рятувальники застосовують для розвідки під час пожежі.

Додати коментар