Національна Гвардія України та Військова частина А2399 запрошують  безробітних Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії  на службу за контрактом

16 квітня 2019 року у приміщенні Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбувся «міні-ярмарок вакансій» за участі Національної Гвардії України та Військової частини А2399 для безробітних.

Старший офіцер відділу комплектування   Національної Гвардії України майор Олександр Шинкаренко та помічник командира частини з фінансово-економічної роботи – начальник фінансово-економічної служби Військової частини А2399  Ярослав Прокопенко зазначили, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби. Під час заходу ознайомили присутніх зі специфікою роботи, особливостями прийому на службу, перевагами та інше.

Учасники заходу цікавились умовами праці та розміром грошового забезпечення, знаннями та навичками, які необхідні для служби та деталями прийому на службу. Також безробітні взяли активну участь у дискусії та мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.

У заході взяло участь 24 пошукачів роботи.

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав – Хмельницької міськрайонної філії за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Шевченка, 23, каб.№6, каб. №14, телефони для довідок: (04567) 5-36-09, (04567) 5-16-82.

Додати коментар