На Переяславщині в госпіталі проведено «День Пенсійного фонду»

12 травня 2017 року працівники Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області  Бугай Тетяна Олексіївна – перший заступник начальника управління,  Максимець Любов Василівна – заступник начальника управління,  Гресь Оксана Андріївна  – начальник  Переяслав-Хмельницького  відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій  провели «День Пенсійного фонду» в Українському  державному медико-соціальному центрі ветеранів війни (УДМСЦВВ) в с.Циблі.

Проведена  зустріч з трудовим  колективом   УДМСЦВВ,  надані роз’яснення  основних положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України»,  якими врегульовано питання пенсійного забезпечення у 2017 році, в т.ч.  щодо порядку виплати пенсій працюючим  пенсіонерам. Особливу увагу  приділено збільшенню з 1 травня 2017 року прожиткового мінімуму для  осіб, які втратили працездатність.

Фахівці  ОУПФУ довели до відома присутніх  інформацію про запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового пенсійного страхування, про легалізацію зайнятості  та заробітної плати.

В ході зустрічі  надані детальні роз’яснення  щодо використання  інформації   з  ВЕБ-порталу Пенсійного фонду України. Так як працівники  госпіталю  100% (849 осіб) залучені до реєстрації на ВЕБ- порталі, під час зустрічі заяви на реєстрацію  написали 6 осіб, що прийняті на роботу протягом останніх місяців поточного року.

Фахівці  управління ПФУ відповіли на питання присутніх, надали індивідуальні консультації щодо пенсійного забезпечення.

Працівники управління відвідали  ветеранів, що  перебувають на лікуванні в терапевтичному відділенні  УДМСЦВВ, розповіли їм про зміни в пенсійному забезпеченні, пов’язані з перерахунком пенсій з 1 травня 2017 року у зв’язку  із зміною  прожиткового мінімуму осіб, що втратили працездатність,  про   підвищення (осучаснення) пенсій з жовтня  місяця, як обіцяє Кабінет Міністрів України. Фахівці управління  відповіли на запитання ветеранів щодо їх  пенсійного  забезпечення.

Додати коментар