ХХХІ-ий чемпіонат університету з пауерліфтингу визначив найсильніших дівчат та юнаків у жимі штанги лежачи

         11 квітня 2019 року відбувся ХХХІ-ий чемпіонат університету з пауерліфтингу, де спорстмени визначали найсильнішого у жимі штанги лежачи.

Як зазначив головний суддя змагань, Заслужений тренер України Тарас Кириченко, пауерліфтинг у нашому університеті має міцне історичне коріння і славні традиції. Відтак, у стінах нашої альма-матер підготовлено цілу низку видатних спортсменів – призерів та чемпіонів найпрестижніших міжнародних змагань: чемпіонатів світу і Європи.

Користується популярністю пауерліфтинг і нині, яскравим свідченням чого стали проведені змагання. Традиційно, вони пройшли у досить цікавій та напруженій боротьбі. Назвемо імена переможців і призерів. Так у дівчат, що змагались у абсолютній ваговій категорії перемогу здобула Тетяна Плахотна (ІІІ курс, факультет фізичного виховання) з результатом – 42,5 кг., срібним призером, з результатом у 40 кг., стала студентка І курсу факультету фізичного виховання Катерина Лисько, а замкнула призову трійку третьокурсниця факультету фізичного виховання Аліна Козлова з результатом 35 кг.

У юнаків у ваговій категорій до 74 кг. переміг Вячеслав Левченко (ІІІ курс, факультет фізичного виховання), шо підкорив штангу вагою у 95 кг., срібним призером з результатом 90 кг. став студент ІІ курсу фінансово-гуманітарного факультету Максим Чебан, а бронзова нагорода дісталась студенту ІІІ курсу факультету фізичного виховання Валентину Сміяну, який показав результат – 85 кг.

У абсолютній ваговій категорії, з результатом у 140 кг., переміг представник міста Переяслава-Хмельницького Андрій Чуканов. Срібло у цій категорії виборов студент ІV курсу факультету фізичного виховання Валерій Скрипка, який вижав штангу вагою у 120 кг., а замкнув трійку призерів у цій вазі Вадим Бовшик (ІІІ курс, факультет фізичного виховання) з результатом 100 кг.

Переможці та призери отримали грошові призи та грамоти, а спонсором змагань виступив профком вишу.

         Прес-служба факультету фізичного виховання

Додати коментар