Стали відомими імена переможниць Чемпіонату університету з футзалу серед дівчат

Нещодавно у спортивному залі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» проходив чемпіонат університету з футзалу серед дівчат. У змаганнях приймали участь п’ять факультетських команд: педагогічний, філологічний, соціоісторичний, факультет фізичного виховання та команда «Біологів».

У ході неймовірно цікавих матчів, що вирізнялися великою кількістю цікавих ігрових моментів та високим градусом запеклої боротьби було визначено команди переможниці: І місце – команда педагогічного факультетуІІ місце – команда факультету фізичного вихованняІІІ місце – «Біологи». Головним суддею змагань був старший викладач кафедри спортивних дисциплін, ігор та туризму факультету фізичного виховання університету Микола Волківський.

За підсумками чемпіонату було обрано і кращих гравців: кращого гравця – Інну Коренівську (ПФ), кращого захисника – Ангеліну Мельник (ПФ), кращого воротаря – Вікторію Ковальчук (СІФ).

Кращим гравцям змагань було вручено цінні подарунки, надані кафедрою мистецьких дисциплін та методик викладання педагогічного факультету в особі кандидата педагогічних наук, доцента, заступника завідувача кафедри Тетяни Носаченко. Команди-призери було нагороджено грамотами та медалями.

Інформацію надав головний суддя змагань Микола Волківський

Додати коментар