Із настанням тепла настали гарячі дні для працівників цеху благоустрою

Юрій Ходаківський, 43 роки, який нещодавно завітав у редакцію із пропозицією проїхатись містом та подивитись чи насправді все так погано, як описують деякі переяславці в соціальних мережах щодо благоустрою Переяслава. Виїхавши з редакційних воріт майже відразу запримітили кількох робітниць у оранжевих жилетах, які старанно нагрібали кучки піску під бордюрами. Їдучи вулицями міста зустріли іще кілька груп людей, які займались прибиранням узбіччя.

По вулиці Сковороди від вулиці Богдана Хмельницького до вул. Ярмаркова проводяться підготовчі ремонти до прокладання тротуару. Біля гімназії вже стоять стоси новеньких тротуарних бордюрів. Робітники займаються збільшенням заїзної кишені для стоянки екскурсійних автобусів біля музею діорами. Начальник відділу будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Вітківський розповів, що відповідно до кошторисної документації загальна вартість робіт становить близько 1,5 млн. гривень. Роботи виконує підрядна організація «Будінвестмонтаж». Від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Шевченка тротуар буде вимощений плиткою, а далі від вулиці Шевченка до Ярмаркової тротуар буде асфальтованим. В планах також провести поточні ремонти вулиць Покровська, Івана Мазепи та Ярмаркової. Після проведення тендерів також будуть виконані роботи по ремонту вулиць Золотонішське шосе, Новокиївське шосе, Шкільна, Богдана Хмельницького, проспекту Червоноармійців, Гімназійна, Велика підвальна та Солонці.

В парку Шевченка біля НЦК «Зустріч» працівники цеху благоустрою проводять

Працівники цеху благоустрою очищають дерева парку Шевченка від сухостою.

санітарне очищення парку. Спилюють сухі дерева, та гілки. За допомогою автовишки проводиться коронування та зрізують гілки вражені омелою.

Працівники ТОВ. «Агрошляхбуд» проводять роботи по ремонту частини вулиці Поліська та Крайня. Начальник дільниці цього товариства Василь Герасько, 54 роки, розповів:

Підготовчі роботи до асфальтування на вулиці Крайня

– Нами проведені роботи по вирівнюванні вулиць. Для цього ми вклали 300 тон вирівнюю чого асфальту. Провели роботи по прокладанню кількох каналізаційних відводів, щоб під час дощів, чи танення снігу вода з дороги не стікала до жилих будинків. Встановили 510 метрів бордюрного каменю. Зараз закінчуємо підготовчі роботи для повного асфальтування цих ділянок. Загалом ми маємо тут укласти іще 500 тон асфальтобетонної суміші. Загальна вартість робіт буде становити близько 2,5 млн. гривень.

Володимир Набок

Додати коментар