Відбувся міні-ярмарок вакансій

11 квітня 2019 року у приміщенні Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за участі  представників державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», відбувся «міні-ярмарок вакансій» для безробітних та шукачів роботи.

 ДП МА «Борипспіль» – найбільший пасажирський аеропорт України міжнародного статусу, який забезпечує понад 66 % авіаційних пасажирських перевезень в Україні і щороку обслуговує понад 12 млн. пасажирів.

Захід мав на меті ознайомити присутніх громадян, які проживають на території міста Переяслава-Хмельницького та Переяслава-Хмельницького району з актуальними вакансіями служби наземного обслуговування, а саме «вантажник-водіїв засобів  перонної механізації».

 Головний фахівець служби управління та розвитку персоналу Наталія Сахно презентувала присутнім підприємство, охарактеризувала його основний напрямок діяльності, та надала вичерпну інформацію про характер, режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів.

Під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцем, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. У заході прийняли участь понад 30 осіб, яким було роздано анкети  підприємства та інформаційні матеріали з переліком документів, для вирішення питання подальшого стажування і працевлаштування.   

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав – Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 23м. Переяслав-Хмельницький, каб№ 14, телефони для довідок (04567)5-16-82, (04567)5-53-95

Додати коментар