Із метою обміну досвідом переяславці відвідали столичні парки

5 квітня  за запрошенням очільника Києва Віталія Кличка та за сприяння КО «Київзеленбуд», міський голова Тарас Костін, його перший заступник Олександр Слюсар, начальник управління капітального будівництва та ЖКГ,  Олена Шосталь, начальник цеху Благоустрій Микола Шульга, у рамках робочого візиту, відвідали осучаснені парки столиці.

Для очільників та керівників комунального господарства нашого міста – це унікальна подія, оскільки «зеленбудівці» погодилися поділитися досвідом у частині благоустрою міста, його озеленення, догляду за парками і скверами. «Київзеленбуд» організував цей захід з метою обміну досвідом.

«Адже знання – це найцінніше, чим можна поділитися і що можна перейняти. У нас всіх одна спільна мета – щоб наша країна процвітала, і для нас цей вислів має пряме значення...», – зазначила у своєму зверненні до гостей столиці в.о. генерального директор КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.
Жителі нашого міста відвідали оновлений парк «Наталка» в Оболонському районі Києва, який після завершення кількох черг капітального ремонту вважається «золотим стандартом» для київських парків. Тут же було продемонстровано сучасну техніку для догляду за парками та скверами. Гості Києва відвідали також парк «Перемога» в Дніпровському районі та парк вздовж проспекту Ватутіна у Деснянському районі Києва.

Зелені зони та арт-інсталяції, флористичні декорації і зони відпочинку, велодоріжки із розміткою, місця для парковки велосипедів, футбольне міні-поле, дитячі майданчики, майданчики для заняття спортом,  клумби і система поливу для них, альтанки та задекоровані лавки, цікавої форми урни, освітлення, спеціально відведені місця для вигулу чотирилапих друзів, чимало технологічних новинок і…неймовірна чистота навколо… Словом, враження тільки найкращі!

«…Такі зустрічі, безумовно, дозволяють обмінятися досвідом, перейняти нові технології. Адже облаштування парків та скверів, інфраструктури для відпочинку – один із стратегічних напрямків роботи і місцевої влади…» – на робочій нараді сьогодні підсумував цю поїздку Олександр Слюсар.

 

 

 

Додати коментар