«Нові контейнери вже є. Скоро буде й нове авто-сміттєвоз»

Жителі багатоквартирних будинків не могли не звернути увагу на новенькі, естетичніші за попередні баки для збору сміття, що з’явилися повсюдно в місті.

– Так, ми придбали 50 таких баків для збору органічних відходів, а також 30 контейнерів-сіток для збору пластику, паперу, металу та скла, – повідомив редакції керівник ТОВ «Переяслав Буд» Роман Модебадзе.

 – Сподіваюсь, переяславці оцінять їхню естетичність і будуть бережно до них ставитися. Утім, ті баки, які спочатку поставили з кришками, доведеться замінити – люди не вміють ними користуватися і лише ламають. А жаль, із закритих контейнерів не розповсюджується запах, і бродячі собаки в них не застрибнуть та не рознесуть сміття по довкіллю.

Оновлюємо і свій автопарк. Наразі у нас задіяно на вивозі сміття три автомобілі: два МАНи (великої вантажопідйомності та середньої) та ЗІЛ. Вантажний «Мерседес» поки що в ремонті. Оскільки ще один з МАНів старенький, маємо начальну потребу його замінити. Для цього змушені були взяти кредит, і новий МАН у нас уже, як мовиться, на підході. Дякую тим переяславцям, хто розділяє вдома сміття на різні види. Ми обіцяємо, що збільшуватимемо кількість контейнерів для збору тих його видів, які можливо переробляти. І не вірте тим, хто поширює відомості, ніби ми забираємо одним сміттєвозом одночасно і «органіку», і сировину для переробки.

Інф. «Вісник Переяславщини»

Додати коментар