23 школярі Переяслава стали призерами всеукраїнських олімпіад

У поточному навчальному році на Всеукраїнських предметних олімпіадах з базових дисциплін наше місто представляли 50 учнів, з них 23 стали переможцями та призерами цих олімпіад, виборовши три І місця, дев’ять ІІ місць, одинадцять ІІІ місць.. Загалом найбільшу кількість призових місць (8) отримали учні ЗОШ І – ІІІ ст.. № 7.

3 старшокласників – стільки талановитих  учнів нашого міста змагалися в різних куточках України за право називатися найсильнішими. Результат наполегливої праці не забарився – 3 дипломів переможців  ІІ і ІІІ ступенів – гідне представлення регіону (IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2018/2019 н. р.).

У кожного переможця своя історія, свій шлях до успіху. І ця перемога не лише олімпійців, а цілої команди: учителів, тренерів, наставників, друзів і батьків “Одна ластівка весни не робить”,  кажуть у народі.

Трудове навчання (технології) – 17 – 22 березня 2019 року, м. Чернівці:

  1. Петрова Юлія Юріївна, учениця 9 класу Переяслав-Хмельницької гімназії Переяслав-Хмельницької міської ради Київської області (ІІІ місце).

Екологія – 11 – 15 березня 2019 року, м. Кременець Тернопільської області:

  1. Андрієвська Вікторія Борисівна, учениця 11 класу Переяслав-Хмельницької загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 Переяслав-Хмельницької міської ради Київської області (ІІІ місце).

Українська мова і література – 24 – 28 березня 2019 року, м. Кропивницький:

  1. Угнівенко Аліна Олександрівна, учениця 11 класу Переяслав-Хмельницької загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 1 Переяслав-Хмельницької міської ради Київської області (II місце).

Вітаємо переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Продовжуйте впевнено йти до нових вершиннаснаги вам і подальших творчих успіхів.

Слова щирої вдячності адресуємо педагогам, які підготували переможців та батькам!

Методичний кабінет відділу освіт

Додати коментар