Чотири золотих, дві срібних та одну бронзову нагороду привезли переяславці із Всеукраїнських змагань

30 березня в легкоатлетичному манежі столиці України відбувся Всеукраїнський спортивний турнір з єдиноборств. Організатори змагань «Благодійний фонд «Сильна нація» та Ліга з ММА «UAFC» запросили до участі і клуб самозахисту «Альянс». Тренер клубу Григорій Середній, 25 років, розповів:

– До Києва поїхало 10 альянсівців. Змагання проводились у двох розділах ММА змішані бойові мистецтва та показові виступи. Виступ переяславського «Альянсу» колись бачив президент ліги ММА «UAFC» Олексій Паращенко, який і запросив нашу команду продемонструвати саме на показові виступи. Ознайомившись із правилами змагань переяславці вирішили взяти участь не лише в показових виступах, а спробувати свої сили і в індивідуальних єдиноборствах.

Як результат у своїх викових категоріях перші місця здобули Олександр Репа, Андрій Швиденко та Аліса Яковенко. Другі місця та срібні нагороди отримали Андрій Мисан та Кирило Яковенко, третє місце дісталось Олексію Ткачуку.

Організатори та судді були в захваті від показових виступів «Альнсу» присудивши їм перше місце та нагородили команду настінним турніком та величезним боксерським мішком. Вітаємо земляків із черговим успіхом.

Інф. Вісник Переяславщини

Додати коментар