Відбулися зустрічі з представниками ОСББ та ініціативних груп за участю експерта у Київській області Програми “Енергоефективність в Україні” Олексія Вехи

В Україні стартував Проект ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES).

Європейський Cоюз реалізовує Програму підтримки енергоефективності для України (EE4U), що має на меті сприяти підвищенню енергоефективності житлового сектору в Україні та скороченню викидів парникових газів. У цьому контексті ЄС спільно з урядом Німеччини підтримує Фонд енергоефективності України, створений Урядом України, який надаватиме технічну та фінансову підтримку на термомодернізацію багатоквартирних будинків на всій території України з метою підвищення енергоефективності.

21-22 березня в нашому місті відбулися ряд зустрічей з представниками ОСББ та ініціативних груп за участю експерта у Київській області Програми “Енергоефективність в Україні” Олексія Вехи, який розповів про програму з термомореновації багатоквартирних будинків.

Додати коментар