Відбулася щотижнева апаратна нарада

25 березня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, під час якої привітав іменинників тижня, що минув, підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період. На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

Міський голова представив присутнім нового керівника управління економіки міської ради Василя Гайдака.

23 березня у місті відбулося урочисте відкриття пам’ятника воїнам-учасникам операції об’єднаних сил та антитерористичної операції. Участь у відкритті взяли: дружина Президента України Марина Порошенко, наш земляк, ініціатор та меценат проекту Віталій Ярема, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук,  міський голова Тарас Костін, автор пам’ятника, скульптор Володимир Микитенко, керівництво РДА, голови ОТГ, сільські голови та голови сусідніх РДА, депутати, духовенство, учасники операції об’єднаних сил та антитерористичної операції, старшокласники ліцею “Патріот”, представники ЗМІ, численні жителі та гості міста. Під час заходу присутні схилили голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя, та згадали наших земляків, загиблих воїнів Переяславщини поіменно – Станіслава Зінчика, Андрія Моругого, Сергія Лазенка, Олега Догу, Володимира Корнєва, Романа Гриценка, Олександра Чебаненка, Олександра Довгого та Віталія Вашеняка.

З 22 по 24 березня у місті проходив міжнародний молодіжний турнір з боксу «Молодь Переяславщини», у якому взяли участь 194 учасники. Тарас Костін відзначив високий рівень підготовки та проведення турніру та подякував начальнику відділу фізичної культури Валерію Мільгевському та заступнику міського голови Валентині Губенко.

Міський голова повідомив присутніх про заплановане у нашому місті виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму на чолі з головою Комітету –  Народним депутатом України Артуром Палатним з питань розвитку туризму та спорту.

Тарас Костін дав доручення керівнику ВУКГ Віктору Коркачу підготувати інформацію про роботу служби інспекторів з благоустрою.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що 28 березня відбудеться чергова сесія міської ради і сьогодні закінчується термін підготовки та подання проектів рішень ради. Також він наголосив про необхідність підготовки та участі у Виборах Президента України 31 березня відповідно до чинного законодавства.

Міський голова зобов’язав відповідних посадовців проконтролювати виконання його доручень.

Додати коментар