Переяславці серед призерів конкурсу Diamond Challenge

Втретє команди українських школярів презентували свої бізнес-концепції — у межах Всеукраїнського фіналу конкурсу Diamond Challenge for High School Entrepreneurs.

Повідомив 20 березня Громадський простір 

10 команд пропонували свої концепції соціального бізнесу– вирішення проблеми урбанізації, створення еко-парків, спеціальних будівель для безхатченків та новітніх методів створення екологічно чистого одягу.

Друге місце посіла команда Rehabox у складі Сергія Дурицького, Лілії Алєксанової, Дмитра Стахова та Іванни Мендиль. Учасники з Києва, Черкас та Переяслав-Хмельницького розробили проект спеціальної реабілітаційної кімнати-боксу для військових, що переживають посттравматичний синдром. Такий rehabox включає в себе комплексну реабілітацію проривними методами, наприклад, такими як віртуальна реальність.

Конкурс Diamond Challenge Ukraine for High School Entrepreneurs проводиться Благодійним фондом ICEPP за підтримки Посольства США в Україні, у партнерстві з Університетом Штату Делавер, Міністерством молоді та спорту України та Корпусу Миру США.

Додати коментар