За пошуком роботи – на «Ярмарок вакансій»

Для зближення кадрових служб підприємств і безробітних, більш оперативного і якісного вирішення питання пошуку роботи Переяслав-Хмельницькою міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості 20.03.2019 року був проведений  «Ярмарок  вакансій», який дає змогу заповнити певну кількість поданих вакансій.

Представники роботодавців проводили співбесіду з претендентами на вільні місця, зацікавлювали  їх умовами праці, соціальними пільгами і гарантували достойний  рівень заробітної плати. Фахівцями  центру зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавці та безробітні мали можливість поспілкуватися та задовольнити свої потреби.

У ярмарку вакансій  взяли участь представники кадрових служб таких роботодавців: ТОВ «Фудком», ТОВ «Фокус-Медіа», ТОВ «Страховий центр», Переяслав-Хмельницький відділ поліції ГУНП в Київській області. Також на заході були присутні представники Державної прикордонної служби України, Управління державної охорони України та Військової частини А3085, які ознайомили безробітних з умовами військової служби за контрактом.

На ярмарку вакансій було представлено 207 вакансій від 76 роботодавців  міста та району.

У заході взяло участь понад 200 осіб. 

Нині на ринку праці Переяславщини існує попит на такі професії та спеціальності: лікарі, швачки,  листоноші, вантажники,   комплектувальники товарів, тваринники, водії автотранспортних засобів, менеджери із страхування, термообробники швацьких виробів, слюсарі-ремонтники  та інші.

Працюючи як посередник на ринку праці, служба зайнятості намагається  задовольнити потреби не тільки роботодавців, але і найманих працівників.

Додати коментар