Оголошено конкурс на проведення Повного енергетичного аудиту Переяслав-Хмельницької ЗОШ №4

  Переяслав-Хмельницькою міською радою особлива увага приділяється напрямку енергоефективності, енергозбереження та зменшення витрат на енергоносії.

  У зв`язку з цим, виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради оголошує конкурс на виконаця робіт повного енергоаудиту Переяслав  – Хмельницької ЗОШ № 4. Конкурс буде організовано в рамках Механізму Підтримки послуг з енергоефективності для громадських будівель проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», який реалізується компанією «DeutscheGesellschaftfürInternationaleZusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Для участі в конкурсі та підготовки цінової пропозиції учасникам конкурсу необхідно ознайомитись з Технічними вимогами та умовами конкурсу, які знаходяться за посиланням https://phm.gov.ua/?page_id=18871.

Заявки приймаються на електронну пошту economist.i.m@ukr.net(копія на n_ustich@ukr.netта vidocvit@ukr.net) до  05 квітня 2019 року. Очікувана дата оголошення переможців 08 квітня 2019 року. Додаткова інформація про проведення конкурсу надається відділом економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому Переяслав – Хмельницької міської ради (067) 5-38-04.

Додати коментар