«MoPED» у Переяславі: четвертий день тренінгів і семінарів у місті музеїв

Середа, 14 березня 2019 року, виявилася надзвичайно насиченою та продуктивною для учасників тижня, адже у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» завершився четвертий день тренінгів і семінарів у рамках Міжнародного проекту програми ЄС Erasmus+ KA2 №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP «Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних інструментів викладання – MoPED».    

Перша група науковців продовжила свою роботу над темами: «Розвиток підприємницької компетентності та шляхи формування підприємницької особи» (Частина 2) й «Оцінка результатів навчання» (Частина 2).

Друга група мала нагоду попрацювати над темами: «Обчислювальне мислення» та «Цифрові навички: створення інфографіки для вашого уроку, паперу, презентації». Під час тренінгів учасники поглибили свої знання щодо інфографіки, ознайомились із тлумаченням цього поняття, характерними рисами, перевагами використання, типами та етапами, а також інструментарієм, що допомагає її створювати.

Зазначимо, що тренінги відбулися на високому методичному та науковому рівнях, вражали своєю змістовністю та фаховою обґрунтованістю, апробувалися практичними завданнями.

Під час обідньої перерви гості мали нагоду долучитися до високого мистецтва: студент IV курсу педагогічного факультету, лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, молодий бандурист Андрій Галецький подарував присутнім композиції «Віночок українських танців», народну пісню «Ой, у полі криниченька» та авторську композицію «Бабці дує», а музикант Олександр Паращак зігрів душі слухачів вишуканою добіркою визнаних світом пісень у лаунж-обробці.

Після занять для гостей семінарів було організовано надзвичайно творчі майстер-класи. Відтак, усі бажаючі взяли участь у майстер-класі «Арт food-relax» (Смак емоцій), де ознайомилися з технікою розпису пряників та відчули себе справжніми кондитерами, спробувавши творити мистецтво «смачними фарбами».

Надзвичайно захоплюючим для учасників став і тренінг-релакс «Енергія руху» та арт-моб «Дерево побажань», на якому охочі залишили власні мрії і сподівання для університету й міста, аби, навіть через роки, з приємністю згадувати про перебування в місті-музеї Переяславі.

Прес-служба університету

Додати коментар