Привітання з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення від органів місцевого самоврядування

Переяслав-Хмельницька міська рада, виконавчий комітет щиро вітають працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з професійним святом!

Своєю наполегливою працею ви забезпечуєте життєдіяльність міста, надаєте різноманітні послуги нашим громадянам, створюєте необхідні умови для стабільної роботи всіх підприємств галузі, щоб у наших оселях завжди були вода, газ, тепло, світло, щоб у належному стані утримувались площі, вулиці, дороги і мости, парки і сквери, водоймища і прибережні зони, житловий фонд і прибудинкові території.

Від вашого ставлення до виконання дорученої справи, культури обслуговування населення залежить чистота та охайність нашого міста, затишок та комфорт в оселях жителів Переяслава, а відтак їх працездатність, настрій і соціальне самопочуття.

Сьогодення ставить перед нами нові завдання. Вони полягають у тому, щоб рівень послуг, які надаються населенню, відповідав сучасним європейським стандартам. Глибоко переконані, що ці завдання вам під силу. Спільними зусиллями ми подолаємо існуючі труднощі і надійно забезпечимо житлово-комунальні та побутові потреби наших громадян.

Щиро бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, родинного добробуту, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні й вагомих професійних здобутків.

Переяслав-Хмельницька міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                                       Тарас Костін

Додати коментар