Профілактична робота з умовно засудженими

6 березня 2019 року в рамках взаємодії Переяслав-Хмельницького МЦСССДМ та філії Державної установи «Центр пробації» в м. Києві та Київській області Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу спільно з Переяслав-Хмельницькою громадською організацією «За здорову націю – духовно, душевно, фізично» на базі МЦСССДМ був проведений інформаційно-просвітницький захід, спрямований на формування здорового способу життя у молоді, засудженої до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

Голова громадської організації «За здорову націю – духовно, душевно, фізично» Аніщенко Володимир ознайомив учасників заходу зі шкідливим впливом тютюнопаління на здоров’я людей, обговорювали широкий спектр питань: запобігання розвитку різних форм асоціальності, аморальності поведінки, особливості способу та стилю життя, норми здорової поведінки; профілактика захворювань. По завершенню тренінгу, молоді був представлений відеоролик «Жертва калібра 7/62».

У заході також взяли участь директор МЦСССДМ Борисюк Людмила, фахівець із соціальної роботи Рашева Владислава, старший інспектор відділу пробації Володимир Кардашевський, інспектор Людмила Тихонова, фахівець з соціальної роботи відділу пробації Олександр Олешко.

Інформація Переяслав-Хмельницького МЦСССДМ

Додати коментар