Віталій Ткачук взяв на чемпіонаті і “срібло”, і “бронзу”, але від коронної дисципліни відмовився

2-3 березня у Києві відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед ветеранів спорту. З Переяслава-Хмельницького (Київська область) два дні у манежі на Березняках на старти виходило четверо осіб. Найвідоміший у нас представник ветеранського спорту Віталій Ткачук (71 рік) розповів, що особисто у своїй віковій групі цього разу виступив на швидкісних дистанціях. У бігу на 60 м виборов трете місце, а на 200-метрівці був другим. Був нагородженим відповідно бронзовою та срібною медалями.

На жаль, з місяць тому під час тренувань травмував ногу. Це не дало виступити на повну силу. А от від своєї коронної дисципліни – стрибків у висоту – довелося і взагалі відмовитися. Адже травмована ліва нога для нього опорна у цій вправі. Між тим, як зазначив ветеран, результатами виступів він задоволений. Для нього це вже другі великі змагання цього року. Тепер готуватиметься до ІІ пробігу “Музеї Переяслава”, що має відбутися 20 квітня. Пробіг присвячується пам’яті колишнього гендиректора НІЕЗ “Переяслав” Михайла Сікорського, і як і минулого року має відбутися навколо музею під відкритим небом.

А на чемпіонаті минулих вихідних Переяслав ось вже вкотре представляв колишній житель нашого міста, а нині харків’янин Юрій Орлов. Затятий ветеран спорту спеціально приїжджав, щоб взяти учать у таких змаганнях. Виступив у бігу на 3 тис. м, але призового місця цього разу зайняти не вдалося. Натомість на цій же дистанції більш краще вдалося виступити Анатолієві Димі, який був третім. Ще один переяславський ветеран Аркадій Фролов виступив у бігу з бар’єрами на 60 м, і виборов друге місце.

Інф. “Вісника Переяславщини”

Додати коментар