Нові можливості для випускників-економістів та магістрів місцевого університету

27 лютого, за ініціативи доктора філософських наук, професора кафедри філософії ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Олега Базалука відбулася зустріч першого проректора університету Валерія Хомича, керівника Відділу освітнього менеджменту та профорієнтаційнох діяльності Оксани Луцик, заступника декана фінансово-гуманітарного факультету Анатолія Овсієнка та директора бібліотеки університету Ольги Шкири із представником Головного управління Пенсійного Фонду України у Київській області Тетяною Бугай.

У ході розмови переговірниками було погоджено те, що Тетяна Олексіївна вже найближчим часом надасть перелік вакансій Головного управління Пенсійного Фонду України у Київській області за якими вже незабаром зможуть працювати випускники-економісти нашого університету, а також магістранти дуальної форми навчання.

Наголосимо, що кожен охочий громадянин України, який досяг повнолітнього віку, має вищу освіту та вільно володіє українською мовою згідно із законом може займати посади державної служби після проходження конкурсного відбору. Кандидатам на посади категорії «В» досвід роботи не обов’язковий, достатньою умовою є наявність диплому про вищу освіту ступеня молодшого бакалавра або бакалавра.

Перевагами державної служби є: гарантована стабільна виплата заробітної плати два рази на місяць; надбавка за вислугу років; надбавка за ранг державного службовця; виплата за додаткове навантаження; премії (місячна, за результатами щорічного оцінювання); вагомим є надання щорічної основної оплачуваної відпустки тривалістю 30 днів; надання додаткової відпустки за вислугу років; соціальні відпустки; при виході у відпустку гарантовано виплачується грошова допомога на оздоровлення; щорічно передбачена виплата додаткової матеріальної допомоги. Державні службовці мають можливість постійно підвищувати свою кваліфікацію за різними навчальними програмами.

Бажаючим вступити на державну службу потрібно буде пройти конкурс, який складається:

Для посад державної служби категорії «В» – з двох етапів:

Етап 1: електронне тестування (40 питань).

Етап 2: співбесіда, яку проводить конкурсна комісія.

 Для посад державної служби категорії «Б» – з трьох етапів:

Етап 1: електронне тестування (40 питань).

Етап 2: розв’язання ситуаційних завдань.

Етап 3: співбесіда, яку проводить конкурсна комісія.

До слова, з переліком питань можна ознайомитись на сайті Національного агенства України з питань державної служби.

Детальну інформацію щодо оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад можна отримати на офіційному веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, а також звернувшись до управління персоналом та організаційно-інформаційної роботи Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області за адресою: м. Київ вул. Ярославська, 40 або зателефонувавши за номером (044) 425-85-96

Державна служба – це публічна, професійна, політично неупереджена діяльність із практичного виконання завдань і функцій держави. Сподіваємось, вже незабаром ряди держслужбовців поповнять фахові випускники сковородинівської альма-матер.

Прес-служба місцевого педуніверситету

Додати коментар