Відбулася апаратна нарада

25 лютого міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, під час якої привітав іменинників тижня, що минув, підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період.

На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної  і соціальної сфери, економіки.

На минулому тижні закінчилися звіти міського голови Тараса Костіна на відкритих зустрічах перед жителями мікрорайонів міста. Відбувся загальноміський звіт та звіти по мікрорайонах – у приміщенні ЗОШ №№3, 4, 5, 7 та ЦПТО, у мікрорайонах Трубайлівка та Борисівка. Церковні громади мікрорайонів Трубайлівка та Борисівка провели свої зібрання з метою перейти до Православної церкви України та прийняли рішення про внесення змін до своїх Статутів.

19 лютого у конференц-залі місцевого педагогічного університету відбулася презентація та обговорення молодіжного туристично-краєзнавчого проекту жителя міста Миколи Богатиря «Корінь нації. Мандрівка крізь віки», який переміг у обласному конкурсі. 20 лютого у приміщенні будинку самоврядування відбулася відкрита зустріч-знайомство з координаторами проекту Будуємо Україну Разом (БУР).

 21 лютого у місто з робочим візитом завітав Народний депутат України Артур Палатний. Він відвідав інклюзивно-ресурсний центр та міську ЗОШ №1, де за його сприяння був придбаний і встановлений новий комп’ютерний клас. Це вже шостий комп’ютерний клас, що почав функціонувати в школах міста завдяки Артуру Леонідовичу. Також Артур Палатний проінспектував хід робіт з облаштування покрівлі та утеплення міської ЗОШ №7.

Тарас Вікторович також повідомив присутніх про Всеукраїнський молодіжний форум за участю Президента України, який відбудеться 25 лютого на базі місцевого педагогічного університету.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що чергове сесійне засідання заплановано на 28 лютого, тому всі проекти рішень уже сформовані та оприлюднені на офіційному сайті міської ради. Продовжується їх обговорення на засіданнях постійних комісій. Також триває підготовка та подання проектів рішень до березневої сесії. Засідання чергового виконкому заплановано провести 26 лютого. Цього ж дня відбудеться традиційний щорічний молитовний сніданок

Завідуюча відділом культури Антоніна Курченко повідомила присутніх про підготовку до відзначення

2 березня річниці з дня народження класика єврейської культури Шолом-Алейхема. 

Міський голова дав доручення:

працівникам міської ради, які вели протоколи засідань щорічних звітів міського голови у мікрорайонах міста, привести протоколи до належного стану, узагальнити підняті питання та ті проблемні питання, які не вдалося вирішити з часу проведення минулорічних звітів міського голови;

закріпленим відповідальним особам проаналізувати та перевірити стан виконання доручень міського голови. У разі виявлення фактів невиконання доручень подати на ім’я міського голови пояснювальні записки.

Додати коментар